Årsmøtet for 2017 finn stad fredag 27. oktober kl. 19 i skytterhuset. Vanlege årsmøtesaker. Saker til årsmøtet må vere innsendt til skyttarlaget innan 22. oktober. (Bruk e-post, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Terminlista for 2017 er no klar og sendt ut til medlemmane saman med innbetalingskort. Vi prøver å spare litt i porto så vi prøver å levere direkte i postkassane. I løpet av våren vil dei fleste ha fått medlemskort og terminliste. Dersom du ikkje har motteke dette, ver venleg å kontakte oss på e-post. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Terminlista for 2017 finn du også her: Terminliste for 2017

Sunnmørstreffen 2014 er ein serie stevner som går føre seg i Ørskog, Engesetdalen og Ålesund. Les meir om Sunnmørstreffen på http://www.sunnmorstreffen.net

Live visning frå Ørskog finn ein som vanleg på www.skytter.orskog.org

I Ørskog startar stemnet fredag 2. mai og går over to dagar. Fredag og søndag.

Til alle aspirantar og rekruttskyttar i Ørskog - still opp og delta! Vi har holdt av plassar til dykk på fredag kl.19, møt då opp seinast kl. 18.30

Det er igjen tid for diverse oppgåver når det gjeld vedlikehald av skytebane og skytterhus. Mykje av det som står på programmet er eit framhald av det som vart starta opp sist år.

På lista som lenka viser til finn ein ein liten oversikt over arbeid som må gjerast. Namna som er sett opp viser kven som har ansvar for dei ulike oppgåvene.

Som sist år er det Arnfred Balseth som er "dugnadssjef" i skytterlaget. Ein kan nå han på 93022213 - og han tek gjerne i mot meldingar av typen "eg står ikkje på lista - er det noko eg kan vere til hjelp med?"

Dugnadslista finn ut her: Trykk her for å åpne DUGNADSLISTE 2014